OVO JE TAJNA DOBROG IZGLEDA VERICE RAKOČEVIĆ (74): Kreatorka gazi 8. deceniju, ustaje u 6 ujutru da TRČI, a OVO radi svakog DANA!
Foto: Tamara Trajković

otkrila

OVO JE TAJNA DOBROG IZGLEDA VERICE RAKOČEVIĆ (74): Kreatorka gazi 8. deceniju, ustaje u 6 ujutru da TRČI, a OVO radi svakog DANA!

Stars -

Kreatorka Verica Rakočević (74) poznata je po vedrom duhu, a mnogi kažu da je za nju vreme stalo. Ona uživa u ljubavnoj idili sa Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi 35 godina.

Verica je sada otkrila tajnu njenog izgleda, pa progovorila o strahu od fizičke starosti.

verica rakočević, Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: ,,Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno"- započela je Verica, pa nastavila:

Verica Rakočević
foto: Petar Đorđević

- Ustajem u 6, trčim ujutru, radim do uveče, mirišem ruzmarin u poslednje vreme, kažu da pojačava memoriju, ja sam srećna i zadovoljna, uradim 100 sklekova dnevno. Godine su to, da se ne lažemo, ne radujem se borama, ne mislim da je svaka bora lepa, da me podseća na nešto. Divim se ženama koje se raduju svojoj bori, ja se ne radujem, to je samo korak ka kraju - ispričala je Verica.

Kurir.rs/Nova.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track