DRAGANA KATIĆ NA VLAŠKOJ SVADBI ZARADILA 10.000 €?! Šuška se da je voditeljka zgrnula i ogroman BAKŠIŠ, oni joj pravili društvo!
Foto: Printscreen/Instagram

UVELIČALA SLAVLJE

DRAGANA KATIĆ NA VLAŠKOJ SVADBI ZARADILA 10.000 €?! Šuška se da je voditeljka zgrnula i ogroman BAKŠIŠ, oni joj pravili društvo!

Stars -

Voditeljka Dragana Katić, trubač Boban Marković i pevačica Bojana Barjaktarović proteklog vikenda angažovani su navodno na najskupljoj vlaškoj svadbi u ovom delu Evrope, organizovanoj u luksuznom beogradskom hotelu.

Slavlje koje su, kako piše Telegraf, upriličili domaćini koštalo je pola miliona evra, a samo za angažman popularne voditeljke koja vodila program i muzičara koji su zabvaljali goste izdvojili su navodno oko 100.000 evra.

Dragana Katić
foto: Dragan Kadić

Vlasi koji žive i rade u Berlinu organizovali su navodno venčanje na kojem je pušteno više od 100 belih golubova, a samo na svadbenu tortu koja je težila 200 kilograma izdvojeno je pravo bogatstvo.

Kako se spekuliše Dragana je bila voditelj celokupnog programa, te je za samo nekoliko sati navodno zaradila više od 10.000 evra.

Dragana Katić
foto: Instagram

Da se na svadbi nije štedelo, govori i činjenica da su Bojana i trubački orkestar Bobana Markovića pored honorara koji im je isplaćen unapred, zgrnuli i ozbiljan bakšiš. Mladenci su navodno imali veliku želju da im na svadbi zapeva i velika balkanska zvezda, Lepa Brena, a za čiji angažam nisu pitali za cenu. Međutim, Brena je zbog turneje po Americi bila sprečena da uveliča proslavu.

Dragana Katić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, domaćini su zakupili ceo lukusuzni hotel, te je isti bio na usluzi gostima uz propratne stvari kao što su frizeri i šminkeri. Od hotela do Hrama kao pratnja mladencima išao je i panorama autobus u kojem su pored gostiju bili smešteni i članovi trubačkog orkestra.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Bonus video:

04:01

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track