"ISPALO JE DA SAM BILA U MAFIJI ZA KRAĐU" Goga Sekulić provela 24 časa u ĆELIJI u Hrvatskoj, sad otkrila šta je bio razlog!
Foto: Printscreen/Premijera

ISKRENO

"ISPALO JE DA SAM BILA U MAFIJI ZA KRAĐU" Goga Sekulić provela 24 časa u ĆELIJI u Hrvatskoj, sad otkrila šta je bio razlog!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o svojim ljubavima, ali i prokomentarisala hapšenje pevačice Tee Tairović.

Najveći ljudi sa Balkana su pokušali da osvoje Gogu Sekulić, kako si uspela da odoliš svima?

- Mnogi su želeli, ali se nisam dala. Što se tiče ljubavi, ja sam neko ko uvek ide srcem, nije mi bilo bitno da je bogat, već samo emocija. Meni je bitna energija, harizma... Ali koštalo me je poprilično, čak sam i pretplatila... - navela je pevačica.

Goga Sekulić
foto: Kurir

Da li je istina da si kupila stan koji više košta od 200.000 evra?

- Rođena sam u Pljevljima, pa sam kao beba došla u Beograd, kasnije otišla u Cirih... Hvala na komplimentima, ali biću skromna. Onaj stan sa kojim sam imala problema, prodala sam ga i kupila jedan drugi na top lokaciji. Neko sam ko godinama radi, tako da je to i normalno. Stan je na Vračaru, ali materijalno nije bitno zaista. Meni je najvažnije što sam dobila divnog sina - rekla je Goga.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

Danas je uhapšena tvoja koleginica, zbog prekomerne količine novca koje je imala kod sebe prilikom prelaska granice, kako to komentarišeš?

- Nek' je živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice da ga podignem i mislila sam da kada isplatim i drugi deo, uzeću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sedela sam sa načelnicom, ispalo je da sam bila u mafiji za krađu automobila - navela je Goga u "Premijeri - Vikend Specijalu".

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

06:00

Goga Sekulić o Milici i Ani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track