MISTERIOZNI DEČKO ZORICE MARKOVIĆ RAZVEZAO JEZIK! Džukela odbranio pevačicu čim je čuo uvrede Necine MAJKE: "Bolje da čuva NOVAC!"
Foto: Ana Paunković, Profimedia

RETKO SE OGLAŠAVA

MISTERIOZNI DEČKO ZORICE MARKOVIĆ RAZVEZAO JEZIK! Džukela odbranio pevačicu čim je čuo uvrede Necine MAJKE: "Bolje da čuva NOVAC!"

Rijaliti -

Dugogodišnji partner Zorice Marković kog ona naziva "Džukela", ne želi da se eksponira jer je zaposlen na visokoj poziciji, kao državni organ.

Međutim, kako se Julijana, majka blizanaca Nenada i Predraga Lazića, oglasila povodom tiktokerove svađe sa pevačicom i nazvala je "klošarkom", te da će pravdu potražiti na sudu zbog izrečenih reči, on je rešio da progovori.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Zadruga

- Želim da odgovorim ovoj ženi što je dirala moju Zoku, majci od one dvojice... Ona žena od sramote treba da ćuti, da sedi kući i da se pokrije, da ne komentariše ništa! Nema osnove ona ničije ponašanje da komentariše. Pa pobogu, njen sin je urinirao pred čitavom nacijom na javnoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom po tuđem posedu - rekao je izvesni Džukela i dodao:

Zorica Marković, Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen/Zadruga

- Bolje da sprema i da čuva novac za silne kazne koje će da poplaća i silne štete koje je njen sin načinio na tuđoj imovinu, nego što maše nekim tužbama. Dakle, neka pazi šta govori, jer se svaka njena reč prati od stane određenih nadležnih organa i tima advokata.

Neca Lazić
foto: Pritnscreen

Ja se njega uopšte ne plašim! Ja sam već razgovarala sa advokatom i njoj ide tužba! A on neka se javi meni, slobodno! Šta je njegova Zorica govorila mojim sinovima i onaj Uroš? Da li je lepo da se to govori rođenoj braći? Neka ona sedi kući, ja slobodno šetam ulicom! Znate li koliko mene baš briga za njenog partnera! Šta sam ja ružno rekla za nju? Da je klošarka? Pa, klošarka je! Klošarka je čim je tako nešto rekla deci! Uopšte se ne plašim! Prenesite vi njemu da ću ja Zoricu da tužim! Ne bojim se tužbe, neka tuži slobodno! Da li ona ima dokaze da je moj sin pe*er, da li je moj sin nekoga je*ao u "Zadruzi"? Ja imam dokaze za ono što pričam! Ona je ispu*ena pevačica! Nemam ja razloga da sedim kod kuće, nemam čega da me bude sramota. Mene ljudi zovu sa svih strana i iz Nemačke, slobodno pogledajte komentare na TikToku i Jutjubu. Sve će vam biti jasno, videćete o čemu govorim! Đubretara jedna, sramota! Zašto ona jedina od svih podržava Ćertića? Samo ona stoji uz njega, iz kog razloga? Dvolična je! Ona voli mlađe muškarce, o tome se pisalo i pričalo, mene to generalno ne zanima... Ja sam jednog sina izgubila, sa deset godina, ali nikada joj to ne bih poželela bez obzira na sve što radi mojim sinovima. "Koga zmija ujede i guštera se plaši", ali ja to ne želim ni najgorem neprijatelju! Tužiću je i za ponižavanje i za omalovažavanje i za gađanje - odgovorila je u jednom dahu Julijana, majka Nece i Pece.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track