POLICIJA SE SJATILA OKO SANJE VUČIĆ Bivša Uraganka napravila HAOS na aerodromu EVAKUISALI POLA ZGRADE ZAMALO ZAVRŠILA IZA REŠETAKA
Foto: Printscreen/Amidži šou

kurir televizija

POLICIJA SE SJATILA OKO SANJE VUČIĆ Bivša Uraganka napravila HAOS na aerodromu EVAKUISALI POLA ZGRADE ZAMALO ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

Stars -

Bivša "Uraganka", Sanja Vučić gostovala je u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji, gde je popularnom voditelju Ivanu Gajiću otkrila detalje svoje nove veze i kako njena karijera napreduje nakon izlaska iz popularne grupe.

Iako je već bije glas da je od kako je započela svoju samostalnu karijeru postala kraljica bakšiša, Sanja se ne bi baš složila sa tim.

Sanja Vučić
foto: Kurir televizija

- Nisam još kraljica bakšiša, ne bih to rekla. Izašla mi je prva pesma i slobodno mogu reći da je hit - kaže Sanja Vučić.

Sanja Vučić popularnom voditelju Ivanu Gajiću u "Pulsu Srbije" otkrila da joj se desilo da gosti u klubu budu nevaspitani.

- Desi se da gosti u klubu pokažu srednji prst i ja volim da ih pozdravim javno preko mikrofona i kažem da mogu da idu kući slobodno. I oni se postide i to je i cilj - kaže Sanja Vučić.

Sanja Vučić
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditelja Ivana Gajića da li i dalje nema dečka, Sanja je rekla da se njen ljubavni status promenio.

- To više nije tako, ne volim da pričam o svom privatnom životu, ali su nas slikali zajedno i jako mi je lepo i veoma sam srećna - kaže Sanja Vučić.

Ona se ovrnula i na period kada je trpela vršnjačko nasilje u školi i da zbog toga i dalje ima posledice koje se odražavaju na njeno samopouzdanje zbog viška kilograma.

Sanja Vučić
foto: Kurir televizija

Bivša "Uraganka" otkrila je i da je sama imala posla sa policijom na aerodromu, kada su pomislili da nosi bombu u koferu.

- Ne znam kako sam mogla da dozvolim sebi da ostavim kofer na sred aerodroma i onda je došla cela svita policajaca, bili su tu i psi, hteli su da vide da li je u pitanju bomba. Hteli su da mi naplate kaznu, ali su me pustili na kraju - otkrlia je Sanja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track