PEVAČICA IMA VELIKO SRCE I DUŠU! MIRA ŠKORIĆ POKAZALA HUMANOST NA DELU: Pevačica pomaže manastiru i ugroženima u Kozarskoj Dubici
Foto: Nikola Anđić, Privatna Arhiva

Humana

PEVAČICA IMA VELIKO SRCE I DUŠU! MIRA ŠKORIĆ POKAZALA HUMANOST NA DELU: Pevačica pomaže manastiru i ugroženima u Kozarskoj Dubici

Stars -

Mira Škorić je pokazala humanost na delu. Pevačica će 14. oktobra održati solistički koncert u Kozarskoj Dubici u Domu kulture, a sva sredstva odlaze za pomoć jednoj ugroženoj porodici kao i manastiru.

Mira Škorić
foto: Privatna Arhiva

Tim povodom u ovom gradu u Bosni i Hercegovini se uveliko rade pripreme za ovaj spektakl. Veliki plišani medved u centru grada pleše uz Škorićkine najveće hitove. Mališani koji su sa roditeljima šetali gradom, posebno su oduševljeni.

Mira Škorić
foto: ATA Images

- Ovaj koncert je poklon gradu. Humanitarnog je karaktera za manstir i porodicu kojoj je ta pomoć neophodna. Mira je omiljena pevačica naših sugrađana i verujem da će sala Doma kulture biti dupke puna. Želja mi je da spojimo lepo i korisno. Sa jedne strane da se ljudi malo zabave, a sa druge da svi zajedno učinimo dobro delo- rekao je za Kurir biznismen Aleksandar Kos koji organizje ovaj spektakl.

Aleksandar Kos je doveo Miru Škorić u Kozarsku Dubicu
Aleksandar Kos je doveo Miru Škorić u Kozarsku Dubicufoto: Privatna Arhiva

Lj.S.

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track