STEFAN KARIĆ DON ŽUAN ZADRUGE! Rijaliti učesnik osvojio POBEDNICU, bio sa vrelom PLAVUŠOM, pa i MISICOM! Ovo su mu sve LJUBAVI
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

NE MOGU DA MU ODOLE

STEFAN KARIĆ DON ŽUAN ZADRUGE! Rijaliti učesnik osvojio POBEDNICU, bio sa vrelom PLAVUŠOM, pa i MISICOM! Ovo su mu sve LJUBAVI

Stars -

Rijaliti učesnik Stefan Karić stekao je veliku popularnost tokom učešća u nekoliko sezona rijaliti programa, ali veliku pažnju su izazvele njegove ljubavne veze.

Stefanovo prvo učešće bilo je u "Zadruzi 3", a njegov rijalti ljubavni život započet je već u ovoj sezoni. Prvo je uplovio u ljubavnu vezu sa pobednicom te sezone rijalitija Ivom Grgurić. Njihova veza bila je veoma burna, sa mnogobrojnim svađama.

Iva Grgurić, Stefan Karić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Posle mnogih svađa, su našli na kraju mirnu luku, ali to nije dugo potrajalo, te je Stefan u istoj sezoni nakon Ive, pronašao mir sa tadašnjom rijalti učesnicom Ivanom Šopić.

U istoj sezoni, Stefan je uplovio u vezu sa Ivanom Šopić, koja je sada i voditeljka popularnog rijaliti formata. Njihova veza je opstala i nakon Stefanovog izlaska iz rijalitija, ali nije dugo potrajala.

Ivana Šopić
foto: Printscreen/Youtube

Nakon kratkog perioda posle rijalitija, odlučili su da stave tačku na svoj ljubavni odnos, a Karić zatim ulazi i u "Zadrugu 4".

U "Zadruzi 4", Stefan Karić, upoznaje Jovanu Ljubisavljević Misicu. Misica je u rijaliti ušla zauzeta, ali nakon toga javno raskida sa svojim izabranikom i otpočinje odnos sa Stefanom Karićem.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Printscreen

Oni su iz rijalitija izašli zajedno, te su čak otpočeli i zajednički život. Dok je Jovana živela u Karićevom domu, on ulazi u "Zadrugu 5", gde nije imao ljubavni odnos, već je bio samo komentator rijalitija. Nakon izlaska iz rijalitija, njihova veza doživljava krah, a razlog toga su poruke koje je Jovana našla u Stefanovom telefonu sa drugom devojkom.

Njihovi fanovi su se nadali pomirenju, ali do toga nije došlo, Jovana je započela samostalni život, uzela stvari iz Stefanovog doma, dok je Stefan počeo da se viđa sa drugim devojkama.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: ATA Images

Šuškalo se da je Stefan zaveo i Dalilu Dragojević, kao i da je zbog njega pobegla iz "Zadruge" sa tadašnjim mužem Dejanom Dragojevićem.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:20

Ivana Pavković i Petar Mitić prstili blizance

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja