01:54

ŠOK! SLAĐA VOLI MASNO DA PSUJE! Šminkerka razotkrila članove grupe Alegro: Ako vam Šaran kaže bravo, bravo TO ZNAČI SAMO OVO

ŠOK! ŠMINKERKA RAZOTKRILA ČLANOVE ALEGRA: Slađa obožava MASNO DA OPSUJE! Ako vam Šaran kaže "bravo, bravo" TO ZNAČI SAMO JEDNO

Stars -

Slađa i Šaran Alegro gostovali su kod Ivana Gajića u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde su dotakli stvari iz njihovog privatnog života.

Mada voditelj je to još malo začinio, pa je zatražio od njihove bliske saradnice i šminkerke Aleksandre Mitrović da otkrije neke malo sočniije detalje.

- Ne znam šta bih o Ruži rekla da je baš strašno. Nas dve jedino vodimo rat kada je šminkam odnosno kada treba da je slikam. Jer nju to smara, njoj je to dosadno. Uvek mi kaže "Leposava, ne mogu sada da mažem usta jer moram posle da jedem. Pa ću ti se ja posle slikati." Uglavnom mi se nikada nije slikala. Takođe voli da pomalo nekad i da opsuje. Voli da nekad izrekne neku masnu psovku koja je meni kod nje preslatka - rekla je šminkerka.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Što se Šarana tiče, reći ću nešto što svi njemu bliski znaju,a to je da je on strašno zaboravan. Zaboravlja na sastanke, koji je dan, šta ima danas da uradi i šta je kome rekao. Zaboravlja da dođe u emisiju i da li ima emisiju. Zatim recimo kada pričate nešto Šaranu i kada vam na kraju razgovora kaže bravo, bravo. Znajte da vas ništa nije čuo - rekla je šminkerka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja