"GOSPOĐO MARIJA, DA LI STE TO VI?!" Majka Miljane Kulić promenila IMIDŽ, nosi kikice, nokti svi različite boje i OGROMAN PRSTEN!
Foto: Nemanja Nikolić

NOVO IZDANJE

"GOSPOĐO MARIJA, DA LI STE TO VI?!" Majka Miljane Kulić promenila IMIDŽ, nosi kikice, nokti svi različite boje i OGROMAN PRSTEN!

Stars -

Miljanina majka Marija Kulić rešila je da "osveži" imidž pred ulazak u šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Marija je iznenadila mnoge izdanjem koje je prikazala na društvenim mrežama. Ona je napravila kikice, nalakirala nokte u različitim bojama i stavila plavi prsten.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Odmah su usledili komentari na Tviteru.

"Šta uradi od sebe, crna ženo?!", "Gospođa Marija, da li ste dobro?!", "Bože sačuvaj, pa ovo Miljana ne bi uradila, a ne ona", nizali su se negativni komentari, ali je bilo i pozitivnih:

Marija Kulić
foto: Printscreen/Premijera

"Svaka treća žena u Evropi ovako izgleda, samo što vi niste makli dalje od svog sela, pa ovo prvi put vidite."

Podsetimo, Marija Kulić je ovog leta potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6". Ipak, kada se Miljana u potpunosti oporavi od operacije želuca i dobije "zeleno svetlo" od lekara, ona će se, rame uz rame sa majkom Marijom i sinom Željkom, uputiti na imanje u Šimanovcima.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja