ŠOK OBRT NAKON GALA SLAVLJA! ALEKSANDRA MLADENOVIĆ NIJE KUMA VANJI MIJATOVIĆ: Uspele su sve da zbune, a ovo je prava istina!
Foto: Ana Paunković

rešena misterija

ŠOK OBRT NAKON GALA SLAVLJA! ALEKSANDRA MLADENOVIĆ NIJE KUMA VANJI MIJATOVIĆ: Uspele su sve da zbune, a ovo je prava istina!

Stars -

I dalje se priča i piše o svadbenom veselju pevačice Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra koja se održala u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Pored mladenaca, na venčanju je sigurno bila najveselija mladoženjina kuma, pevačica Aleksandra Mladenović koja je sumirala utiske sa proslave.

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković

- Bilo je prelepo, zaista. Ja sam bila mladoženjina kuma, a Marina Radosavljević je bila Vanjina kuma. Kada su mi rekli da će se uzeti ja sam bila presrećna - kaže ona i otkriva da se Vanja i Aleksandar još uvek nisu venčali.

- Mislim da će venčanje biti kasnije, ovo je samo bila žurka za porodicu i prijatelje - istakla je Aleksandra koja je mladencima za prvi ples na ovoj proslavi zapevala svoju pesmu “Poseban“ što je u sali izazvalo lavinu emocija.

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković

Međutim, Mladenovićka ne krije sreću što će se u bližoj budućnosti okumiti sa njima i na drugi način.

- Ja ću krstiti njihovo dete. To mi je drugo kumstvo, bila sam kuma i Neši Manojloviću, zaista je poseban osećaj kada te neko odabere za kuma. Isto je bilo i kod Neše, kad mi je rekao da se ženi ja sam bila toliko srećna da je njegova žena odmah rekla da ja moram da im budem kuma - dodaje ona.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:36

Torta na 6 spratova, Vanja Mijatović i Aleksandar uživaju na proslavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track