"VELIČINA NIJE BITNA" Goca Tržan frapirala sve izjavom, razvezala jezik o VRELIM AKCIJAMA iz spavaće sobe
Foto: Printscreen/Ami Dži

progovorila o intimi

"VELIČINA NIJE BITNA" Goca Tržan frapirala sve izjavom, razvezala jezik o VRELIM AKCIJAMA iz spavaće sobe

Stars -

Pevačica Goca Tržan poznata je po svojoj surovoj iskrenosti, te uvek podeli detalje iz svog života, a ovoga puta zavirila je u svoju dublju intimu.

Naime, pevačica je progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života, pa je njena otvorenost mnoge iznenadila:

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram

- Velicina nije bitna ako partner zna sta radi. Dok sam bila mladja eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavacoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno prica o s****, ali ja mislim da je to vazna tema za sve nas kao drustvo. Roditelji treba da pricaju sa decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teze za podnosenje.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Instagram

- Pre svega mislim na abortuse i slicno. Deca su nam needukovana, pa nije ni cudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema niceg loseg u tome da se pričeka.Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon cetrdesete. Nekako zene tada najbolje znaju sta hoce i ne pristaju na sve i svasta.

Podsetimo, Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom "Tap 011", dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

Goca Tržan kroz suze podelila šta joj se desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track