BILA JE NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Njihovu ljubav je morala dokazivati na sudu, danas je UDATA žena, a evo kako IZGLEDA!

TUŽNO

BILA JE NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Njihovu ljubav je morala dokazivati na sudu, danas je UDATA žena, a evo kako IZGLEDA!

Stars -

Bivšu makedonsku rukometašicu, Andrijanu Budimir, svi pamte po emotivnoj vezi sa pevačem Tošetom Proeskim, koji je 16. oktobra 2007. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Rukometašica i pevač bili su zajedno sve do kobne nesreće. Živeli su u njegovoj prelepoj vili, u naselju Zlokućani, gde su planirali i venčanje i proširenje porodice.

Andrijana Budimir
foto: Facebook

Vreme nije bilo na njihovoj strani. Toše Proeski je poginuo na autoputu u Hrvatskoj, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena upravo Andrijani i glasila je:

- Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.

Međutim, nakon sahrane, ona nailazi na probleme sa pevačevom porodicom. Naime, Tošetov zet joj je zabranio da ulazi u njihovu kuću kako ne bi došla u posed pevačevih albuma na engleskom i tako se obogatila. Pored ovoga, na sudu je bila sa Tošetovom menadžerkom koja je tvrdila da rukometašica nije ni bila u vezi sa pevačem.

Inače, Andrijana se nakon tragedije povukla od očiju javnosti i nije davala nikakve izjave. Tugovala je za Tošetom, ali je nakon određenog vremena nastavila dalje sa normalnim životom.

Danas je srećno udata žena i majka jednog dečaka. Johanu, ugostitelju iz Skoplja, izgovorila je sudbonosno "da" 2013. godine, a sledećeg leta na svet je donela sina Maksima.

Andrijana je ostala u svetu sporta, osnovala je školu rukometa i radi kao trener muške ekipe kluba "Skopje".

Kurir.rs

Bonus video:

03:02

BOJAN MAROVIĆ O IZOLACIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track