OVO JE ĆERKA SLAĐE I ĐOLETA KOJU GODINAMA NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Silvija Đogani pokazala brutalno telo, komentari samo pršte (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

vidi se na koga je povukla

OVO JE ĆERKA SLAĐE I ĐOLETA KOJU GODINAMA NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Silvija Đogani pokazala brutalno telo, komentari samo pršte (FOTO)

Stars -

Silvija Đogani, ćerka slavnih roditelja Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, retko se pojavljuje u javnosti, kao i njena sestra Manuela, ali je povremeno aktivna na društvenim mrežama, gde je objavila provokativnu fotografiju kojom je privukla veliku pažnju.

Silvija je pre nekoliko godina postala majka, a da je u odličnoj formi i da ima izvajano telo kao i njeni roditelji, pokazala je na slici koju je objavila.

Silvija Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Pozirala je u provokativnom jednodelnom kupaćem kostimu i pokrenula lavinu komentara, a neki su je uporedili sa slavnom Selmom Hajek.

Podsetimo, Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić iznenadila je javnost priznanjem da ne poznaje sestru od strica, pobednicu "Zadruge" Lunu Đogani, a kako je svojevremeno istakla sa Vesnom Đogani je u odličnim odnosima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:50

ĐOLE ĐOGANI O SVOM DOKUMENTARCU: 5 godina sam radio na filmu, svi su mi rekli da sam LUD što snimam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track