SASVIM OBIČNA ŽENA! Karleuša u OPUŠTENOM izdanju šeta gradom, NA SEBI ima 3.500 €, a evo koji MUŠKARAC joj pravi društvo! PAPARACO
Foto: Ana Paunković, Printscreen TikTok

blista u svakom trenutku

SASVIM OBIČNA ŽENA! Karleuša u OPUŠTENOM izdanju šeta gradom, NA SEBI ima 3.500 €, a evo koji MUŠKARAC joj pravi društvo! PAPARACO

Stars -

Jelena Karleuša u poslednje vreme radi punom parom. Pored toga što se bavi uređenjem novog doma na Dedinju, pevačica skoro svakog vikenda puni klubove širom regiona i dijaspore.

Mira Škorić, Milica Jeremić, Venčanje, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Uporedo s tim, JK završava i rad na novom albumu "Alfa", koji njeni fanovi čekaju već deceniju, pa je svaki dan i po više sati u muzičkom studiju.

Naš paparaco uhvatio je tokom prvih sunčanih jesenjih dana plavokosu zvezdu u centru grada, gde je završavala svoje svakodnevne obaveze. Karleuša je bila u društvu svog prijatelja i poslovnog saradnika Zorana Birtaševića, koji je i vozio automobil kojim su se njih dvoje dovezli do centra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen TikTok

Jelena je za ovu priliku bila obučena u skroz kežual odevnu kombinaciju u njenoj omiljenoj boji kože, dok je za aksesoar izabrala modne dodatke jednog od svojih omiljenih modnih brendova "luj viton" - papuče od 800 evra, naočare od 600 evra, dok je za torbicu, popularnu pederušu, izdvojila 1.800 evra. Uz sve to je ponela i kačket u istom tonu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen TikTok

Mala od skandala je ovom prilikom u grad izašla u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, pa su svi oni koji su je videli komentarisali da Jelena izgleda nikad bolje i mršavije i da češće treba da se u javnosti pojavljuje bez šminke.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:27

Jelena Karleuša šeta gradom u tangama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track