IMAĆE SVOJ LIFT DO PENTHAUSA, BLINDIRANE PROZORE: Kristijan Golubović samo za kupatilo daje 20.000 €, a evo odakle stiže NAMEŠTAJ
Foto: Ana Paunković

želi pametnu zgradu

IMAĆE SVOJ LIFT DO PENTHAUSA, BLINDIRANE PROZORE: Kristijan Golubović samo za kupatilo daje 20.000 €, a evo odakle stiže NAMEŠTAJ

Stars -

Kristijan Golubović iskeširao je 20.000 evra za luksuzno kupatilo. Bivši zadrugar zida vilu na Vračaru gde planira da živi sa budućom suprugom Kristinom Spalević u kojoj će svaki komad nameštaja koštati po nekoliko hiljada evra.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" je diskvalifikovan, pa će morati da isplati produkciji 50.000 evra, međutim, to ga neće sprečiti da izgradi dve skupe nekretnine u kojoj će svaki komad nameštaja koštati po nekoliko hiljada evra!

Žestoki momak kaže da će enterijar biti urađen po svetskim standardima i da mu za adaptaciju treba ogromna suma novca koju je spreman da izdvoji kako bi Kristini obezbedio dobar i kvalitetan život.

- Moje kupatilo će koštati 20.000 evra, izabrao sam pločice koje možete da vidite u luksuznim hotelima u inostranstvu koji imaju pet zvezdica. Obišao sam svet, putovao sam i znam šta želim i kako treba da izgleda moj dom. Ne želim ništa jeftino, samo sve najbolje. Kristina mi pomaže oko svega, ali za te detalje sam ja maher i stručnjak - ističe Golubović.

Kristijan kaže da će luksuzne komade nameštaja kupiti u inostranstvu, kao i da će sve biti urađeno samo za njega po posebnoj porudžbini.

- Sve što sam zamislio se radi u limitiranoj seriji samo za mene. Inače sve što ću kupiti će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata, penthaus. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat jer želim svoju intimu. Zato sada hoću jednu modernu, pametnu zgradu kako bi naša deca bila na sigurnom - kaže Golubović za Informer.

Kristijan Golubović
foto: Kurir televizija

Kako je ranije rekao za Kurir, da će imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata.

- Sve će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat i piša, kenja. Zato sada želim jednu modernu zgradu da naša deca budu na sigurnom - smatra on.

kurir.rs/Lj.S/informer

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track