"NA DNEVNOM NIVOU ME ZLOSTAVLJAJU DA MORAM DA URADIM USTA" Sanju Marinković žena zaustavila na ulici i pričala o njenom IZGLEDU!
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK

"NA DNEVNOM NIVOU ME ZLOSTAVLJAJU DA MORAM DA URADIM USTA" Sanju Marinković žena zaustavila na ulici i pričala o njenom IZGLEDU!

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković priznala je kakve stvari joj ljudi pričaju kada je u pitanju njen fizički izgled.

Kako je sama rekla, treba voditi računa o svom telu i koži, ali ništa ne treba preterano menjati. Ona otkriva da je na dnevnom nivou zlostavljaju žene na ulici koje joj daju predloge šta bi sve mogla da koriguje na sebi.

Sanja Marinković
foto: Printscreen/Magazin In

- Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak da uvećam usta! Žena me zaustavlja, prilazi na ulici i kaže da sam prelepa, prezgodna ali da mi samo usne fale. Treba raditi na sebi, održavati se ali ostati svoj, nisam ni za jednu invanzivnu metodu, samo za osvežavanje usana - istakla je Sanja u emisiji "Magazin IN" koju vodi.

Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Sanja ističe da se na društvenoj mreži Instagram plasiraju i promovišu žene koje su izveštačene i da na taj način utiču na svest mladih.

- Dovoljno je ući na Instagram i pogledati šta se promoviše! Nema osobe koja nije uradila usta i uvećala grudi, ako ostaneš svoj odmah misle da ti nešto fali - našalila se Marinkovićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:03

SNEŽANA DAKIĆ POKAZALA POZU DAKIĆIZAM USRED STUDIJA! Voditeljka u petoj deceniji života stasom i stajlingom obara sve s nogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track