03:24

FITNES INSTRUKTORKA OSULA PALJBU PO UČESNICIMA RIJALITIJA: Dosadni su i ništa značajno nisu uradili TO JE KRUG MULJA!

KURIR TELEVIZIJA

FITNES INSTRUKTORKA OSULA PALJBU PO UČESNICIMA RIJALITIJA: Dosadni su i ništa značajno nisu uradili TO JE KRUG MULJA!

Stars -

U emisiju Puls Srbije uključila se Ljuba Pantović, fitnes instruktor, bodibilderka i bivša učesnica rijalitija koje se veoma negativno izrazila o učesnicima rijaliti programa.

puls
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditelja Ivana Gajića da li gleda rijaliti ona je odgovorila:

- Bilo bi glupo da kažem da ne pratim rijaliti. Uključim televizor i pogledam, ali bude mi mnogo dosadno pa brzo prebacim na National Geographic ili tako nešto. Kad god vidim ljude u rijalitiju mislim da su to neki novi, nepoznati ljudi, jer ništa značajno nisu uradili da bi bili zapamćeni.

Voditelj je pitao Ljubu kako bi reagovala da sretne neku osobu sa kojojm je zajedno učestvovala u rijalitiju, a sa kojom je tada doživela neprijatno iskustvo, ona je rekla da šanse da se ona sa njima sretne ne postoje.

puls
foto: Kurir televizija

- Teško da bih ja mogla da se sretnem sa njima jer ne idem na mesta gde takve individue izlaze. To nisu čak ni probisveti, to je krug mulja - bila je oštra Ljuba.

Ona se požalila na instagram na kome je imala problema, jer je kada je ugledala strašan prozor gde neki čovek spaljujuje psa i napisala komentar "Litar benzina za gospodina", dobila opomenu.

- Zašto mene koja nisam rekla da tu osobu treba ubiti ili nešto slično instagram opominje, dok neki manijak može da spaljuje nedužno jadno stvorenje koje nije u stanju da se brani - revoltirano je upitala Ljuba.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track