JEREMIĆEVA PRED KAMERAMA POKIDALA BISERNU OGRLICU! Jovana otkrila bitan RAZLOG, a zbog ovog nosi MASKU! Evo šta je sebi poželela
Foto: ATA Images

ROĐENDANSKI INTERVJU

JEREMIĆEVA PRED KAMERAMA POKIDALA BISERNU OGRLICU! Jovana otkrila bitan RAZLOG, a zbog ovog nosi MASKU! Evo šta je sebi poželela

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je proslavu za 32. rođendan.

Jeremićeva je u samom startu progovorila je o posebnom danu u svom životu, ali i karijeri i putu, koji je bio sve, samo ne bajkovit.

Jovana Jeremić
foto: ATA Images

- Večeras je 15 godina moje karijere, zapravo 17 godina jer sam počela sa 14 godina... Moj početak sa Ibarske magistrale i Lazarevca, Ljiga i Beograda, bio je jako trnovit. Za mnoge stvari ste zaslužni vi, jer ste revnosno pisali o meni i što ste me oduvek poštovali, kao što poštujem ja vas. Nikada vas nisam zaboravila i uvek sam vam omogućila pristup na svojim zabavama i ceremonijama, jer to tako treba. Javne ličnosti moraju da daju svojih prvih sat vremena, a ne da se ljute i da se ponašaju kao da su novinari svinje. Ja ne dozvoljavam da se neko prema novinarima tako ponaša, jer ste vi ti koji su im dizali karijeru. Danas punim 32 godine, ja sam ostvarena i zadovoljna žena. Ostvarena sam u svakom pogledu, kao majka, kao žena i kao razvedena, profesionalno ali i finansijski... Moj životni san se ostvario kada sam se pridružila ružičastom jatu, više ekskluzivnih želja nemam... - rekla je.

Jovana Jeremić
foto: ATA Images

Jovana je ubrzo otkrila i zašto sa sobom ima masku, ali i njeno značenje koje će dosta uticati na njen dalji razvoj karijere kao i privatnog života.

- Ovu masku ću držati stalno od sada... Mislim da sam se u prošlosti mnogo davala i kada treba i kada ne treba. Od danas, skidam je samo onima koji to najviše zaslužuju i koji vrede najviše. Onima koji su dovoljno skupi da vide pravo lice ove žene i srž Jovane Jeremić. Nekada će ova maska biti vidljiva a nekada ne... Moje ponašanje u javnosti od večeras biće drugačije. Naime, moj privatan život će biti zatvorena knjiga za sve. Samo najuporniji dobiće samo dve ili tri strane od mene, ali celu knjigu znaću samo ja... - ističe Jovana.

Jovana Jeremić
foto: ATA Images

Kontroverzna voditeljka, iznenadila je domaću javnost, kada je ogrlicu od sjajno belih bisera, pokidala i pred kamerama otkrila razlog za to.

- U prošlosti sam bacala bisere pred svinje, red bi bio da oni ostanu u prošlosti, tamo gde im je mesto. Ja od večeras, te bisere, ostavljam ih tamo, a prelazim na rubine, dijamante i smaragde. Sva tri kamena imaju svoje značenje i ne sijaju isto... - kaže Jeremićeva.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:27

JOVANA PAJIĆ I SALE TROPIKO OSTAJU ZAJEDNO?! Pevačica šokirala istinom o odnosu sa mužem KONAČNO OTKRIVENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja