FOTKA TARE SIMOV SA STOMAČIĆEM POKRENULA LAVINU! Bivša zadrugarka otkrila da li je TRUDNA, kako joj je u VEZI i pomenula ZADRUGARE
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

FOTKA TARE SIMOV SA STOMAČIĆEM POKRENULA LAVINU! Bivša zadrugarka otkrila da li je TRUDNA, kako joj je u VEZI i pomenula ZADRUGARE

Stars -

Nedavno se podigla velika prašina oko Tare Simov, kad se pojavila njena slika sa stomačićem, a mnogi su pomislili da je bivša zadrugarka zatrudnela sa svojim novim dečkom.

Simova je otkrila da li je ostala u drugom stanju.

- Što se tiče moje navodne trudnoće, nisam trudna. Naravno da bih volela. Što se tiče fotografija koje su uslikane, imala sam obilniji doručak. Nisam sumnjala na trudnoću, samim tim nisam imala potrebe - odgovorila je Tara.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

- Nismo mi toliko dugo zajedno da bismo razmišljali o tome, gledamo prvo da se ostvarimo u nekim drugim poljima, to nam je prioritet - poručila je Simova.

Tara je svom novom dečku posvetila i tetovažu. Zanimljivo je da je Tara imala tetovažu posvećenu Mateji Matijeviću, ali i Nenadu Aleksiću Ša. Sada je otkrila da ove tetovaže više ne postoje.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

- I on je meni. A nemam više ni jednu, ni drugu. Uspešno prekrivene. Na mom telu ima mesta samo za jednog čoveka - otkrila je bivša zadrugarka.

Tara je otkrila i u kakvim je odnosima sa Majom Marinković, kao i kako gleda na njenu vezu sa Bilalom Brajlovićem.

- Nismo ni u kakvim odnosima, pravi iste greške kao svake godine, ništa novo od nje nismo videli, ali igra toplo-hladno sa svim momcima, mislim da čeka Carev mogući ulazak - ističe Simova.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Na samom kraju razgovora, Tara je otkrila šta misli o učešću Zvezdana Slavnića i njegovom prekidu komunikacije sa svim zadrugarkama zbog Maje Marinković.

- Zvezdana znam, žao mi je što se našao u tim muškom-ženskim pričama, upućena sam u odnos sa njegovom izabranicom Anom, oboje ih volim - rekla je Tara.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:57

Popularni reper Igror Lazić Niggor u ovonedeljnoj Realnoj priči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track