MIRKO ŠIJAN I STEFAN KARIĆ UPOZNALI SE NA FAKULTETU: Išli samo 2 meseca na predavanje, a onda su napravili HAOS na ispitu!
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Beta/Dragan Gojić

kolege

MIRKO ŠIJAN I STEFAN KARIĆ UPOZNALI SE NA FAKULTETU: Išli samo 2 meseca na predavanje, a onda su napravili HAOS na ispitu!

Stars -

Rijaliti učesnik Stefan Karić živeo je burno, kaže da je skoro svaku noć išao u provod.

- Buran život sam vodio, nisam ulazio u kuću, samo sam obilazio klubove i splavove sa društvom, u kom je bio i Mirko Šijan. Upoznao sam ga na Fakultetu za kulturu i medije, tada je počeo naše veliko prijateljstvo. Njegovu majku Gocu Božinovsku volim kao svoju - priča Stefan i otkriva da su on i mali Šijan izbačeni s fakulteta.

Mirko Šijan
foto: Nemanja Nikolić

- Mirko i ja smo zajedno išli na predavanja dva meseca, a onda smo se posvađali s profesorom, pa su nas izbacili sa fakulteta. Imali smo neki kolokvijum, na kome su napali jednu našu koleginicu da prepisuje, a ta devojka nije bila kriva. Skočili smo da je odbranimo, a nismo je ni poznavali! Neka čudna sudbina nas je spojila. Nakon toga nisam nastavio studije. Upisao sam IT akademiju za grafički dizajn, ali sam povredio ruku na fudbalu i morao sam na operaciju. Imao sam pauzu punih šest meseci zbog oporavka, pa sam batalio školovanje - ispričao je Stefan.

kurir.rs/instagram

Bonus video:

00:30

Bojana Rodić i Mirko Šijan krenuli ka restoranu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track