HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Viki NAPALA obezbeđenje, Đorđe VREĐAO novinare! A Đurišićkin komentar je ostavio sve BEZ TEKSTA
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

otkrivamo

HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Viki NAPALA obezbeđenje, Đorđe VREĐAO novinare! A Đurišićkin komentar je ostavio sve BEZ TEKSTA

Stars -

Ove nedelje počela su snimanja drugog kruga "Zvezda Granda" i po svemu sudeći, to nije prijalo pojedinim članovima žirija jer su neki od njih bili prilično nervozni.

Viki Miljković
foto: ATA Images

Posebno je bila neraspoložena Viki Miljković, koja je prethodnog dana doživela veliki stres jer su njenog sina Andreja napali migranti i od njega uz upotrebu noža tražili novac. Ovo je očigledno ostavilo traga na Viki, pa je svoju nervozu iskalila na pripadnicima "Grandovog" obezbeđenja na ulazu u studio.

Na Košutnjak je stigla taksijem, ali je burno reagovala kada joj nisu otvorili vrata kako bi izašla iz vozila.

- Zamolila bih obezbeđenje da mi otvori vrata ako može, kada ste već tu. Sledeći put vas molim da mi otvorite vrata i da malo pripazite na nas - rekla je Miljkovićeva članu obezbeđenja, pre nego što se žustrim korakom uputila ka šminkernici.

Saša Popović, Viki Miljković
foto: Printscreen/Paparaco lov, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Kako saznajemo od izvora sa snimanja, čim je Viki malo kasnije videla Sašu Popovića, skrenula mu je pažnju i požalila mu se na momke koji su zaduženi za obezbeđenje, da moraju više da ih poštuju i čuvaju. Popović joj je obećao da će taj problem rešiti i da ne treba da se sekira.

- Viki je još jako uznemirena zbog svega što se desilo s njenim sinom Andrejem. Videlo se po njoj da je još pod velikim stresom, pa je samim tim bila i jako nervozna tokom čitavog snimanja. Sve kolege su joj tokom pauza pružale podršku. Ona je bila na ivici plača, a i rekla im je da se razmišljala da li uopšte i da dođe na snimanje. Čovek koji joj nije otvorio vrata taksija bio je samo koleteralna šteta - istakao je naš izvor, koji je bio na snimanju emisije.

Đorđe David
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pored Viki, i Đorđe David nije bio preterano raspoložen.

Roker je na komentar jednog od novinara što nosi suknju iznervirano poručio:

- Duvaj ga! - što je prisutne ostavilo bez teksta.

Snežana Đurišić nije bila nervozna, ali je, dok je pozirala foto-reporterima, potkačila rokera i njegov čudan modni izraz.

Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković

- David verovatno ima problem s muško-ženskim odnosima (smeh). On je u stvari glumac - rekla je Đurišićeva.

- On nema nijedan hit, nema pesme, ima Generacija 5 - dobacio je neko iz mase.

- Da, da - potvrdila je Snežana uz osmeh.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:21

Viki i Marija u svađi iza kulisa Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja