SVE LJUBAVI PETRA STRUGARA! Ostavio misterioznu Olju zbog glumice, RAZVEO se od prve posle OVOG SKANDALA! I one su na SPISKU
Foto: Damir Dervišagić

zavodnik

SVE LJUBAVI PETRA STRUGARA! Ostavio misterioznu Olju zbog glumice, RAZVEO se od prve posle OVOG SKANDALA! I one su na SPISKU

Stars -

Glumac Petar Strugar, taman kada se mislilo da se malo smirio i ušao u mirne vode kada je reč o njegovom privatnom životu, šokirao je sve kada je kao bomba odjeknula vest da je navodno četiri meseca u vezi s koleginicom Kalinom Kovačević. Kako prenose mediji, glumac je ostavio nevenčanu suprugu Olju, i već živi zajedno sa Kovačevićevom.

Glumac je prošle godine dobio sina Ivu sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

Milica Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Od trenutka kad su on i Milica raskinuli javnost nije znala ništa o Petrovom životu, pa su zato mnogi bili u čudu kad su saznali da je poznati glumac nakon raskida dobio sina.

Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanaj venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. dobili sina.

Ivana Nikolić, Petar Strugar
foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati glumci odlučili su da se rastanu.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Njihov odnos obeležio je i jedan incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

Bio u vezi sa voditeljkom Parova

Malo ko zna da je on svojevremeno glumac imao i romansu sa voditeljkom jutarnjeg Anđelom Lakićević.

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

Anđela Lakićević
foto: Printscreen

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa - istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju.

- Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - rekla je Anđela.

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film "Montevideo" preselio u Beograd.

kurir.rs

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track