PRAVA ZAVODNICA NA SCENI, A U KUĆI DOMAĆICA! Pevačica otišla u Čačak da pomogne svojima, evo šta je Dragica tamo radila! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

MARLJIVA

PRAVA ZAVODNICA NA SCENI, A U KUĆI DOMAĆICA! Pevačica otišla u Čačak da pomogne svojima, evo šta je Dragica tamo radila! (FOTO)

Stars -

Estrada je puna dama koje osim što su uspešne u svom poslu mogu da se pohvale i sjajnim veštinama u kuhinji.

Pevačica Dragica Zlatić, kada ode u svoj rodni Čačak, neretko se lati varjače te sprema specijalitete za celu porodicu, a kada su u pitanu praznici i obeležavanje slave, prva je i glavna kuvarica. Tako je i ovog puta poseta porodičnom domu bila sa razlogom.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen

- Došla sam i tati da ukiselim kupus - napisala je ona uz snimak svoje predivne kuće, a mnogi su se zapitali kome li je to još kiselila kupus.

Inače, Dragica je nedavno progovorila o odnosu sa ocem, koji nije bio sjajan tokom njenog odrastanja, pa iskreno podelila svoje strahove vezane za njegovu budućnost.

Dragica Zlatić
foto: Printscreen/Instagram

- Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega - ispričala je tada.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track