DRHTE PRED ZAKONOM! Njih su uz OBEZBEĐENJE izvodili iz RIJALITA zbog suđenja! On je URLAO ispred tužilaštva
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

pravda

DRHTE PRED ZAKONOM! Njih su uz OBEZBEĐENJE izvodili iz RIJALITA zbog suđenja! On je URLAO ispred tužilaštva

Stars -

Uroš Ćertić nije jedini učesnik rijalitija koji je napuštao šou program zbog suda. Među njima su: Filip Car, Vladimir Tomović, Jelena Golubović, Kristijan Golubović, Mina Vrbaški.

Uroš Ćertić
foto: Zoran Jevtić

Kaskadera je nevenčana supruga Ivana P. prijavila za nasilje u porodici, zbog čega je u petak bilo održano ročište tim povodom, a pre samo mesec dana je osuđen na godinu dana kućnog pritvora za nelegalno posedovanje oružja. Ćertić baš nije bio raspoložen kada je izašao iz Tužilaštva, a kada je još video da ga je stigla i sedma sila i da ga čeka, počeo je nekontrolisano da urla u kolima.

Filip Car je napustio Zadrugu zbog suđenja sa Ademirom Pelešom koga je brutalno udario i polomio mu vilicu u naletu besa.

Filip Car, Ademir Peleš
foto: Damir Dervišagić

Haos je najpre nastao između Mikija Đuričića i Ademira Peleša kada je pčelar nasrnuo na njega, zbog prevelikog broja kupljenih piva, te za ostale nije bilo dovoljno da se posluže na žurci. Filip je tada izgubio razum zadao mu nekoliko udaraca u glavu. Još nije poznat ishod ovog suđenja.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

I Vladimir Tomović bio je učesnik prošle sezone rijalitija "Zadruga" koju je napustio kako bi otišao na suđenje zbog tuče. On je bio na ročištu sa prijateljem Ive Grgurić na kog je nasrnuo kada je bio u poseti rijalitiju.

Jelena Golubović, Hasan Dudić
foto: Kurir

I rediteljka Jelena Golubović je zbog suđenja privremeno izašla iz rijalitija "Farma". Na nju je nasrnuo folker Hasan Dudić, ali u rijalitiju "Parovi", pa ga je tužila za fizičko nasilje. Njih dvoje su se najpre posvađali u dvorištu, a situacija je kulminirala kada je Jelena dobacila Hasanu uvredu nakon čega je on počeo krvnički da je udara, povukao ju je sa stolice i počeo da je šutira u glavu nakon čega je Jelena pala u nesvest.Hasan je posle toga diskvalifikovan iz rijalitija koji se emitovao na srećnoj televiziji.

I Vrbaški je morala da se javi državnim organima zbog spora sa medijima.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Žestok momak i jedan od aktera serijala "Vidimo se u čitulji" morao je da napušta šou da bi se javio na zakazana ročišta.

Kristijan Golubović, Farma, Privođenje
foto: Stefan Jokić, Saslušanje, Policija

Ekipa Kurira

00:09

Uroš Ćertić u pratnji obezbeđenja upravo napustio zgradu suda posle saslušanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track