BRUTALAN STAJLING PEVAČICA U NOĆI VEŠTICA! JK kao đavolica, Didi moderna Crvenkapa, a Sindi u kostimu ženskog Spajdermena
Foto: Instagram, Miloš Petrović

Snašle se

BRUTALAN STAJLING PEVAČICA U NOĆI VEŠTICA! JK kao đavolica, Didi moderna Crvenkapa, a Sindi u kostimu ženskog Spajdermena

Stars -

Za nama je još jedna Noć veštica, koju neki odobravaju, a neki ne, međutim, jedno je sigurno - uverljive transformacije nikad ne izostanu.

foto Miloš Petrović
foto Miloš Petrovićfoto: Miloš Petrović

Ove godine naše zvezde nisu baš bile zainteresovane da se maskiraju, kao što je bio slučaj ranijih godina, pa su se samo Jelena Karleuša, Dijana Rokvić i Ivana Stamenković Sindi potrudile da iznenade svoje pratioce na društvenim mrežama neobičnim izdanjima. To im je i pošlo za rukom.

Sindi Models, Ivana Stanković
foto: Instagram

Karleuša se odlučila za kostim đavolice. Celo telo je ofarbala u jarkocrvenu boju, na zadnjicu je stavila rep, a na glavu rogove. Pevačica je napravila snimke i fotografije u maniru nevaljale devojčice i oduševila pratioce.

Didi Janković, Didi J.
foto: Miloš Petrović

I njene koleginice su se potrudile da kostimima istaknu svoj seksepil. Didi je bila moderna Crvenkapica, a Sindi ženski Spajdermen. I jednoj i drugoj su obline bile u prvom planu. Didi Džej je čak nabavila korpu punu crvenih sočnih jabuka, a Sindi pored uskog kombinezona i tašnu koja se uklopila u kombinezon.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

E.K

01:34:16

SCENIRANJE 30.10.2022. CANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track