20 GODINA MLAĐA ŽENA NAŠEG VODITELJA SVA U TETOVAŽAMA: Venčali su se posle 5 MESECI, a doživela je HOROR SVAKE ŽENE
Foto: Damir Dervišagić

ljubav!

20 GODINA MLAĐA ŽENA NAŠEG VODITELJA SVA U TETOVAŽAMA: Venčali su se posle 5 MESECI, a doživela je HOROR SVAKE ŽENE

Stars -

Izabranica voditelja Dragana Marinkovića Mace je dve decenije mlađa Jovana, koja je po zanimanju frizerka. Lepa Jovana je uspela za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još nemaju svoju decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima.

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

kurir.rs

Bonus video:

01:07

Dragan Marinković Maca o Prvom aprilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track