PROPAST BAKE PRASETA! Jutjuberu zbog skandala PROPAO BIZNIS od 200.000 €! U ovo je uložio SVE ŠTO IMA, evo ko ga je sve NAPUSTIO!
Foto: Ana Paunković

IZGUBIO NOVAC

PROPAST BAKE PRASETA! Jutjuberu zbog skandala PROPAO BIZNIS od 200.000 €! U ovo je uložio SVE ŠTO IMA, evo ko ga je sve NAPUSTIO!

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izgubio je više od 200.000 evra koje je uložio u pokretanje novog biznisa sa otvaranjem lokala brze hrane u Beogradu.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog jutjuberu, on je više meseci pripremao otvaranje lokala "Baka" na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali razni roštiljski specijaliteti.

Baka Prase
foto: Zorana Jevtić

Otvaranje je bilo planirano za kraj ove godine, ali je jutjuber zbog skandala koje je neprekidno pravio izgubio veliku svotu novca, pa više nema sredstava da započeti posao i završi.

- Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini - priča naš izvor.

Roštiljanje
foto: Profimedia

- Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je i kanal na ovoj mreži s preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju - završava naš izvor.

Podsetimo, Bogdan je na ideju o otvaranju lokala brze hrane došao letos, o čemu je pričao i u jednom od svojih video-snimaka. On je tada svojim pratiocima ispričao da ga je samo jedan lokal koštao 70.000 evra, a da mu je cilj s novim biznisom da svako ko dođe za male pare jede u "luksuzu". Prase je u tom videu zajedno s drugovima probao hranu, a potom im pokazao lokal za "proslave, svadbe i sahrane".

Baka prase
foto: Pritnscreen

Jutjuber se po običaju nije javljao na naše pozive.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:18

BAKA PRASE STIGAO U 29. NOVEMBAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track