SVE BI DA UNOVČI! Milica Dabović na meti kritika: Ne prodaje samo fotke svog GOLOG TELA, već je i ovako navukla HEJTERE (FOTO)
Foto: ATA Images

KOMENTARI SE NIŽU

SVE BI DA UNOVČI! Milica Dabović na meti kritika: Ne prodaje samo fotke svog GOLOG TELA, već je i ovako navukla HEJTERE (FOTO)

Stars -

Bivša koškarkašica Milica Dabović našla je nekoliko načina da dodatno zaradi, pa je pored profila na mrež za odrasle, rešila da prodaje polovnu odeću i obuću.

Milica je na svoj Instagram objavila nekoliko fotografija nošene obuće, a pratioci smatraju da nije u redu da je prodaje u ovakvom stanju.

Milica Dabović
foto: Kurir televizija

Ove fotografije su počele da se dele mrežama i ljudi se pitaju isto: "Ko bi ovo uopšte kupio?" Ipak, bilo je i onih kojima ništa nije smetalo i smatraju da je u redu da Milica ovako zarađuje.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Milica Dabović je pre nekoliko dana otkrila da je otvorila profil na platformi gde se prodaju intimne fotografije.

"Otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh", istakla je Dabovićeva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track