00:19

NAJVEĆI BALKANSKI MAKRO NAJAVIO SVOJU NOVU KNJIGU ZA KURIR TV: Čitaoci će imati uvid u ceo moj život!

puls srbije

OTKRIVENO GDE BORAVI NAJVEĆI SPRSKI MAKRO! Nakon pritvora i otkrivanja svoje profesije javnosti ODLUČIO DA POBEGNE U INOSTRANSTVO

Stars -

Bivši najveći srpski makro Mihailo Maksimović, nakon što je bio u kućnom pritvoru i potom otkrio razne detalje javnosti tokom proleća ove godine, sada boravi na Kipru.

On je u uključenju za Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića, otkrio zašto je otišao na Kipar, ali i kako mu je tamo.

Ivan Gajić
foto: Puls Srbije

- Posle tolikog vremena provedenog u pritvoru, valjda bih mogao malo da odmorim od svega toga. Ovde je mnogo lepo, ima sada 30 stepeni, pa ne mogu da se žalim - rekao je Maksimović.

Ivan Gajić
foto: Puls Srbije

On se dotakao i svoje nove knjige.

- Posle apstraktnog naziva prve knjige, ova druga će biti kratko i jasno, zbog toga i jesam ovde, na Kipru su mi bolji uslovi za pisanje, pa očekujem da će ova knjiga biti i veći hit od prve. Knjiga je biografija, autobiografija mog puta, čitaoci će imati uvid u ceo moj život - rekao je Maksimović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

Marković za Kurir TV: Mi ne legalizujemo makroe, već seksualnog radnika kao zanat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track