NOVOSAĐANI U TRANSU Aca Lukas napravio koncert za PAMĆENJE, pevao svoje NAJVEĆE hitove, atmosfera dovedena do USIJANJA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

pravi spektakal

NOVOSAĐANI U TRANSU Aca Lukas napravio koncert za PAMĆENJE, pevao svoje NAJVEĆE hitove, atmosfera dovedena do USIJANJA (VIDEO)

Stars -

Aca Lukas i njegov prateći Folk house bend otvorili su novosadski koncert na SPENS-u pesmom „By pass“, a zatim nastavili da ređaju hitove, poput „Dijabolik“, „Bele ruže“ i mnoge druge, čije tekstove Novosađani pevaju s njim uglas.

Ovaj miljenik publike, dobrog glasa, s neverovatnim osećajem za štimung i srcem za samo dobar stih, najveći folk pevač s ovih prostora, čiji su koncerti rasprodati unapred uveliko, oduševio je publiku u Novom Sadu, čim je kročio na binu.

SPENS je dupke pun, a dobro prepoznatljiv glas ori se i van, tako da svi oni koji nisu stigli da kupe karte, ili ih nije bilo, ostali su ispred, kako bi makar na taj način uživali u neverovatnom spektaklu, koji se dugo nije desio u Novom Sadu.

Podsećamo, veliki solistički koncert održaće se i sutra, 3. novembra u Štark Areni. A da bi šou bio na najvišem nivou, dovedena je najveća produkcija u ovom delu Evrope, zbog čega ne čudi zašto sa Acinog koncerta publika izlazi sa smeškom na licu, i zašto ih ne mrzi da dođu i iz Makedonije, Republike Srpske, Hrvatske.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

Aca Lukas posetio decu u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja