"BUDALETINO GLUPA, LONGETA SE NE NOSI ZBOG MODRICE!" Oglasila se MC Aleks nakon tvrdnji Jelene Golubović da ju je dobila na SUDU!
Foto: Printscreen/Zadruga

RAT SE NASTAVLJA

"BUDALETINO GLUPA, LONGETA SE NE NOSI ZBOG MODRICE!" Oglasila se MC Aleks nakon tvrdnji Jelene Golubović da ju je dobila na SUDU!

Rijaliti -

Jelena Golubović se osamila sa Majom Marinković i Brendonom tokom dana, te im je tom prilikom otkrila da je bivšu zadrugarku, MC Aleks, dobila na sudu.

Naime, Bajićeva je u rijalitiju Jelenu gurnula, zbog čega je nosila gips na nozi i tom prilikom je nazvala "nebitnjakovićkom".

Jelena Golubović
foto: Printscreen

- Imala sam plavo i nosila sam gips. Dobila sam je na sudu i morala je da plati odštetu...Neka DJ, ne znam joj prezime. Poznata je kao MC Aleks. To advokati rade i sud, neću ovde da se zamlaćujem sa glupavim učesnicima - rekla je Jelena.

Ovim povodom se na svom instagram profilu oglasila MC Aleks, koja je žestoko odgovorila Golubovićevoj.

MC Aleks
foto: Printscreen/Zadruga

- Budaletino glupa, longeta se ne nosi zbog modrice. Sama sebe kanališ i potvrđuješ ono što je moj advokat saznao, a to je da si urnisa da ti stave longetu...Pozdrav od nebitnjakovićke - napisala je MC Aleks na svom instagram profilu uz emotikon srca.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ O DOGAĐAJU KOJI NIKAD NIJE ISPRIČAN, TUČA SA PETORICOM ZBOG NJE?! Osvrnuo se na hejtere i odao koliko zarađuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track