EVO KAKO JE NATAŠA BEKVALAC DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Ovo je tajna njene VITKE LINIJE, jelovnik koji čini ČUDA sa telom
Foto: ATA images

zdrava ishrana

EVO KAKO JE NATAŠA BEKVALAC DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Ovo je tajna njene VITKE LINIJE, jelovnik koji čini ČUDA sa telom

Stars -

Nataša Bekvalac je nedavno ostavila cigarete, a individualni treninzi su joj uz zdravu ishranu pomogli da liniju dovede do savršenstva.

Nataša je takođe korigovala ishranu uz preporuku nutricionistkinje, a na Instagramu se žalila da su joj zbog striktnog režima ishrane uskraćene pojedine omiljene namirnice.

Pevačica je na Instagramu svojevremeno podelila svoj plan ishrane, a evo šta otprilike smete da konzumirate.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Premijera

Šta možete da jedete: svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

Kako je tada navela, šest dana u nedelji moraju se izbegavati ugljeni hidrati, dok su sedmoga dana oni dozvoljeni, sve izuzev slatkiša.

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masti, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

Nataša Bekvalac se udaje 4. put?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track