SVE TRANSFORMACIJE LUNE ĐOGANI! Menjala LIČNI OPIS, prelazila iz PLAVUŠE u brinetu, pogledajte kako JE SVE IZGLEDALA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

prelepa

SVE TRANSFORMACIJE LUNE ĐOGANI! Menjala LIČNI OPIS, prelazila iz PLAVUŠE u brinetu, pogledajte kako JE SVE IZGLEDALA! (FOTO)

Stars -

Supruga Marka Miljkovića i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani često je menjala svoj izgled i boju kose.

S obzirom na to da je kao jako mlada počela da objavljuje snimke i fotografije na društvene mreže, njeni fanovi su ispratili svaku njenu promenu.

U nekoliko navrata Luna je je pokazala da voli da eksperimentiše kada je u pitanju boja njene kose, koja je prirodno braon boje.

Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Prva boja kose u koju se Luna ofarbala bila je boja meda, a nešto kasnije počela je da se farba u tamnije tonove. Tada je prešla u brinete, međutim nije dugo potrajalo.

Iz brinete je postepeno prelazila u plavuše, najpre farbajući pramenove, a kada je dostigla plavu boju kose, nosila ju je tokom cele 2018. godine.

To joj je očigledno dosadilo, pa je u 2019. ponovo prešla u brinete, da bi već od 2020. godine ponovo bila potpuno plava, kakva je i danas.

1 / 10 Foto: Dragan Kadić

Luna očigledno izuzetno voli da eksperimentiše sa kosom. Poznato je da žene često menjaju fruzuru kada se desi promena na ljubavnom planu, ali Luna je ipak oduvek brinula o svom izgledu, pa je moguće da se iza ovih promena frizura ne kriju nikakve tajne. Jedno je sigurno, duga kosa joj je jedan od najvećih aduta i ne želi da je šiša.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track