IKONA NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ IZAZIVA JEZU: Njeno značenje će slomiti i NAJTVRĐA SRCA! Ispunjena je njena POSLEDNJA želja (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

danas bi napunila 69 godina

IKONA NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ IZAZIVA JEZU: Njeno značenje će slomiti i NAJTVRĐA SRCA! Ispunjena je njena POSLEDNJA želja (FOTO)

Stars -

Marina Tucaković, jedna od naših najpoznatijih srpskih tektopisaca, danas bi napunila 69 godina. Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre godinu dana, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini.

Nju su na večni počinak ispratili suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan, uz prisustvo najužeg kruga rodbine, prijatelja i saradnika sa estrade, a jedan detalj na grobu posebno je privukao pažnju okupljenih.

Marina Tucaković, Godišnjica Smrti
foto: Kurir.rs/A.J. Panić

Reč je o ikoni Bogorodice sa detetom, koja prikazuje najvažniju vrednost hrišćanstva – ljubav majke i deteta, a pretpostavlja se da je upravo Marina donela ovu ikonu na grob svog sina onda kada je bez njega ostala.

Njena poslednja želja bila je da bude sahranjena pored sina, a ne u Aleji zaslužnih građana, što su joj sin Laća i suprug Futa i ispunili.

kurir.rs

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja