ŠERIFOVIĆKA I SANJA MUKU MUČE SA DIJETOM! Marija MIRIŠE kesu od hamburgera, a Sanja Vučić NAVALILA na ćevapčiće! HIT PAPARACO
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Kurir

AH, TA DIJETA

ŠERIFOVIĆKA I SANJA MUKU MUČE SA DIJETOM! Marija MIRIŠE kesu od hamburgera, a Sanja Vučić NAVALILA na ćevapčiće! HIT PAPARACO

Stars -

Marija Šerifović i Sanja Vučić poslednjih nedelja muku muče sa gubljenjem kilograma, pa su zbog toga u velikim iskušenjima.

Sanja Vučić
foto: Kurir

I dok Marija uspešno sluša savete svoje nutricionistkinje i odoleva brzoj hrani, bivša članica grupe Hurricane nije tako odlučna, pa je navalila na ćevapčiće, vešalice i kobasice.

Marija Šerifović
foto: ATA images

Naš paparaco je u roku od samo nekoliko dana fotografisao dve pevačice na dva različita događaja, pa je tako Marija imala koncert u jednom tržnom centru, u okviru koga se nalazi i popularan restoran brze hrane. Do nje je došla i kesa sa hamburgerima, ali kako je već duže vreme na strogom režimu ishrane, uzela je kesu i samo mirisala njen sadržaj.

1 / 4 Foto: Kurir

Za razliku od nje, Sanja je na promociji nove postavke grupe Hurricane navalila na bogat švedski sto, gde je bio leskovački roštilj, koji joj se jako dopao.

štampano Izdanje, Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

00:03

SANJA VUČIĆ PODLEGLA TRENDU! I ONA POKAZALA ZADNJICU: Uraganka se razgolitila za Instagram, zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track