MARKO BULAT POVUKAO TUŽBU PROTIV ŽENE: Marija Bulat otkrila detalje SVAĐE, i dalje važi ZABRANA PRILASKA, a evo kako FUNKCIONIŠU
Foto: Nenad Kostić, Marina Lopičić, Nikola Anđić Kurir

MARKO BULAT POVUKAO TUŽBU PROTIV ŽENE: Marija Bulat otkrila detalje SVAĐE, i dalje važi ZABRANA PRILASKA, a evo kako FUNKCIONIŠU

Stars -

Marija Bulat je pre nekoliko nedelja pretukla supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. Folker je optužio ženu za nasilje, a sada se u javnosti spekuliše da je nakon čitavog haosa došlo do pomirenja.

Kako bismo saznali šta je istina, pozvali smo Mariju Bulat koja nije želela da definiše da li se pomirila sa Bulatom, ali je u isto vreme istakla da su kontaktu putem telefona, jer je na snazi i dalje zabrana prilaska.

Marija Bulat, Marko Bulat
foto: Damir Dervišagić

- Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću - ističe Marija Bulat.

Podsetimo, Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko nju nazvao “narkomanom”, nakon što je u stanu pronašao “neke cevčice”, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe. Marko Bulat je u javnosti od devedesetih godina, kada je počeo muzičku karijeru. Bio je poznat kao “kralj splavova”. Sedam godina je u braku sa Marijom, koja je svojevremeno učestvovala u rijalitiju “Zadruga”.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track