ANA SEVIĆ 2 GODINE PROVELA KOD KUĆE TRUDNA: Posle samo 8 meseci pošto je rodila TREĆE dete progovorila o proširenju PORODICE
Foto: Printskrin/Instagram

ANA SEVIĆ 2 GODINE PROVELA KOD KUĆE TRUDNA: Posle samo 8 meseci pošto je rodila TREĆE dete progovorila o proširenju PORODICE

Stars -

Pevačica i voditeljka Ana Sević u martu ove godine rodila je treće dete, sina Simeona, prethodno je u decembru 2020. na svet donela ćerku Senu, dok iz prvog braka ima i najstariju naslednicu Lorenu, koja sada ima osam godina.

Iz opravdanih razloga duže vreme se nije pojavljivala na javnim događajima, te je priznala da joj prija da sada s vremena na vreme poseti po koju prestoničku žurku.

"Odvikla sam se od svega ovoga jer sam dve godine provela kod kuće trudna. Ja sam bila u dibidus karantinu, sa dve bebe. Moram priznati da mi prija, lepo je, i hvala Bogu pa se sva vraća u normalu", rekla je Ana.

Ana Sević
foto: Printscreen/Magazin In

Ona i njen suprug Daniel Nedeljković za sada ne prave planove za proširenje porodice već puštaju da se sve odvija spontano, a pevačica otkriva da svakako priželjkuje još jedno dete.

"Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da", rekla je Ana kroz smeh.

Iako ima mnogo obaveza oko troje dece u domu, pevačica kaže da joj ništa ne pada teško jer u svemu ima veliku pomoć muža, koji ravnopravno sa njom deli zaduženja i brigu o naslednicima.

"Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, deca su super, mi smo pozitivni pa su i deca pozitivna, tako da nema greške", kroz osmeh je zaključila.

Ana Sević je, podsetimo, pre braka sa Danielom bila udata za pevača Darka.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

03:07

Ana Sević o Darku Laziću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track