00:43

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine testiraće porodica Mišković iz Obrenovca

VRHUNSKI KULINARSKI DOŽIVLJAJ U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite novu uzbudljivu epizodu danas od 18 časova

Stars -

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine testiraće porodica Mišković iz Obrenovca.

Luka i Milena su prvobitno bili prijatelji, a vremenom se iz divnog prijateljstva rodila i velika ljubav koja traje već 3 godine. Luka studira programiranje i poseduje velike ambicije kada je karijera u pitanju. Aktivno trenira košarku i gaji nadu da će jednog dana postići vrhunske rezultate. U slobodno vreme se bavi fotografisanjem, a vikendom često posećuje teretanu. Obožava da jede pastu, a najukusnija mu je ona koju Milena sprema. Milena je pored sporta okrenuta i medicini. San joj je da jednog dana postane vrhunski fizioterapeut i leči sportiste. Majka Danijela je po zanimanju kuvarica, ali je u penziji i svoje dane provodi kod kuće vodeći računa o porodici i domaćinstvu. Obožava da gleda serije i čita istorijske knjige.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Nema sumnje da nas očekuje još jedna sjajna epizoda omiljene emisije "Majke i snajke". Seka i Raša, kao i uvek, obećavaju sjajnu atmosferu, a porodica Mišković je spremna da očara sve odličnim specijalitetima. Gledajte omiljeni zabavni šou večeras od 18 časova, a u subotu od 17.10 časova na Kurir televiziji saznajte nedeljnog pobednika.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track