MIROSLAVA ILIĆA UBEĐUJU DA RADI I DRUGU ARENU! Karte za prvi koncert rasprodate 33 dana unapred, to je ADUT da peva sledeće večeri
Foto: Ana Paunković

PROMENIO ODLUKU

MIROSLAVA ILIĆA UBEĐUJU DA RADI I DRUGU ARENU! Karte za prvi koncert rasprodate 33 dana unapred, to je ADUT da peva sledeće večeri

Stars -

Pevač Miroslav Ilić rasprodao je koncert u beogradskoj Areni zakazan za 10. decembar.

Iako je pre nekoliko dana objavio da neće biti drugog spektakla, izgleda da će se ova odluka promeniti. Činjenica da karata više nema je glavni adut Ilićevog tima na čelu sa producentom Sašom Mirkovićem da ga ubedi da zapeva u najvećoj hali na Balkanu i 11. decembra, samo dan nakon što će s publikom proslaviti svoj rođendan.

Miroslav Ilić, snimanje spota
foto: Ana Paunković

- Ovoliki pritisak publike za drugi koncert nisam nikada imao. Jedino zato bi mogla da se pusti druga Štark arena! Trideset tri dana ispred koncerta je rasprodato sve za 10. decembar - napisao je Mirković na Instagramu, dok je za Kurir izjavio da je na dobrom putu da ubedi Miroslava na još jedan koncert:

Saša Mirković
foto: Ana Paunković

- Još samo da ubedim Miroslava da radimo i drugi koncert u Štark areni u Beogradu. Jedino šta može da ga poremeti u stavu da ne treba je da stvarno nema smisla da ljudi koji žele da prisustvuju ne mogu da kupe kartu z njegov koncert 33 dana pre održavanja. Nadam se da ću uspeti da ga ubedim na zadovoljstvo publike.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track