00:45

Ne propustite nesvakidašnju priču porodice iz Zimbabvea

GLEDAJTE NAJZABAVNIJI KULINARSKI ŠOU NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite nesvakidašnju priču porodice iz Zimbabvea

Stars -

Porodica Mjanzou dolazi iz Zimbabvea te nema sumnje da vas ovog četvrtka očekuje veoma uzbudljiva epizoda.

Pre nešto manje od godinu dana Šalon je poslušala savet svoje prijateljice i započela novi život sa sinom u Beogradu. Sin Endi je upisao fakultet u Beogradu i ima veliku želju da jednog dana postane uspešan programer, veliki je zaluđenik za video-igre i Netfliksa. Barbaru je upoznao dok je istraživao grad, na početku je to bilo prijateljstvo, ali se ubrzo izrodila ljubav. Obožavaju da istražuju restorane i isprobavaju srpsku kuhinju, a sarma se izdvojila kao omiljeno jelo. Ne propustite danas priliku da čujete nesvakidašnju priču porodice iz Zimbabvea.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna sjajna epizoda vaše omiljene zabavne emisije. Ne propustite „Majke i snajke“ radnim danima u 18 i subotom u 17.10 na Kurir televiziji!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track