TRANSRODNA UČESNICA U ''ZVEZDAMA GRANDA'' ODUŠEVILA SVE! Podrška stigla sa svih strana, a jedino joj ON nije udelio GLAS
Foto: Printscreen

pobrala simpatije

TRANSRODNA UČESNICA U ''ZVEZDAMA GRANDA'' ODUŠEVILA SVE! Podrška stigla sa svih strana, a jedino joj ON nije udelio GLAS

Stars -

U popularnom takmičenju "Zvezde Granda" večeras se žiriju predstavila interesatna devojka, koja je svojom pojavom izazvala pregršt pažnje.

Naime, Alina, koja je po rođenju Alino Juhart (29), došla je iz Maribora kako bi okušala svoju sreću u „Zvezdama Granda“.

U crnoj haljini do kolena, sa visokim potpeticama i isfeniranom dugom kosom, Alina je već tokom prve pesme dobila glas od Aleksandra Milića Milija, a ubrzo je stigla i podrška ostalih članova žirija.

Alino Juhart
foto: Printscreen

Iako su svi zbunjeno gledali u takmičarku, budući da im je muško ime pisalo na papiru, dok su na sceni videli ženu, podrška nije izostala. Šest glasova dobila je ova Slovenka, a samo Dragan Stojkoivć Bosanac nije glasao za transrodnu pevačicu. Nakon nastupa Sanja Kužet rekla je da je pevao Alino, ali ga je takmičarka odmah ispravila.

– Pevala – napomenula je, što je zbunilo voditeljku, budući da se zove kao muškarac, te je takmičarka istakla da iako je transrodna osoba, zapravo je samo žena koja želi da živi svoj život i ispuni svoj san da peva u „Zvezdama Granda“.

Alino Juhart
foto: Printscreen

- Velika mi je čast što sam ovde. Ja sam inače iz Slovenije, od februara živim u Beogradu. Došla sam ovde jer mislim da Srbija i čitav region mora da upozna ženu poput mene. Ja sam samo jedna normalna osoba koja želi da voli, da bude voljena i da bude srećna kao svi mi. Želim da inspirišem svaku osobu da živi svoj život i svoju životnu istinu. I obožavam sve vas, ne mogu da verujem da sam ovde – istakla je takmičarka, što su svi u studiju pozdravili aplauzom.

Voja Nedeljković je pokušao da emotivni trenutak razbije pričanjem na slovenačkom, što je nasmejalo sve u studiju, pogotovo što se na to nadovezao i Đorđe David, kog tek niko nije razumeo.

Saša Popović pitao je takmičara da li želi da se u nastavku takmičenja predstavlja kao Alino ili Alina.

- Ljudi me zove Kraljica, ali kad me zovu po imenu, onda je Alina – rekla je takmičarka, što se svima dopalo.

Ipak, Saša je sa gledaocima i žirijem otkrio da je imao dilemu oko Aline, kada je reč o njenom učešću.

Kurir.rs

Bonus video:

08:36

Anastasija napustila Zvezde Granda, a sad poslala brutalnu poruku Bekuti koja će je UZDRMATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track