BUKTI RAT JK I SINA MARINE TUCAKOVIĆ! LAĆA OBJAVIO TEKST PESME, KARLEUŠA PORUČILA: Ide TUŽBA! Nijedan tekst neće biti na ALBUMU
Foto: Ana Paunković, Damir Darvišagić

HAOS

BUKTI RAT JK I SINA MARINE TUCAKOVIĆ! LAĆA OBJAVIO TEKST PESME, KARLEUŠA PORUČILA: Ide TUŽBA! Nijedan tekst neće biti na ALBUMU

Stars -

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Laća Radulović iz sada nepoznatih razloga povukao je svoje tekstove koje je napisao za novi album Jelene Karleuše "Alfa" i o tome obavestio svoje pratioce na Tviteru.

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

- Poruka svima koji čekaju ALFU: Povukao sam sve tekstove! Zbog da j*de g*vna. Pardon, "Alfa" je ime albuma umetnice Jelene Karleuše - napisao je sin Marine Tucaković, što je Karleušine fanove ostavilo u šoku, pa su se mnogi pitali u čemu je problem, ali on nije želeo da objašnjava razloge za ovu svoju odluku.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Nedugo nakon toga, Laća je na ovoj društvenoj mreži objavio i tekst balade "Runde", za koju su mnogi pretpostavili da je napisao za novi album JK koji je uveliko u pripremi.

- Ponovi runde, krvave mi suze, samo neka čuje, živa je i tu je - glase stihovi ove pesme.

Milan Laća Radulović
foto: Printskrin Twitter

Kada je do Jelene došla informacija da je Milan na Tviteru objavio prekid njihove saradnje i tekst pesme koja je trebalo da se nađe na njenom novom projektu, fanovima je na Instagramu kratko poručila:

Milan Laća Radulović
foto: Printskrin Twitter

- Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu "Alfa" - istakla je JK.

Kako bismo saznali zašto je došlo do ovakve situacije i šta je prouzrokovalo Laćine uvrede na račun svoje nekadašnje bliske prijateljice i saradnice, pozvali smo Jeleninog PR Zorana Birtaševića da bismo čuli i Jelenin zvanični komentar.

On nas je uputio na svoj Tviter nalog, na kome je o celoj situaciji napisao sledeće:

Jelena Karleuša
foto: Stefan Stojanović

- Laća je ukupno napisao tri teksta, od ukupno 16 pesama i nijedna od tih pesama neće biti na albumu. U pitanju je deo jedne brže i dva cela teksta za balade. Nikakav problem. Nažalost, šta se dogodilo niko od nas ne zna. Naglasiću da je još pre godinu dana isplaćen za svoja dva i po teksta. Izgleda da je u pitanju nekakvo alterirano stanje. Ovo ni na kakav način ne ugrožava projekat, osim što te dve i po pesme neće biti na albumu - napisao je Zoran, pa dodao kakve će sledeće korake preduzeti tim JK povodom ovog skandala:

- Malo je reći koliko je ružno sarađivati sa neprofesionalnim tekstopiscima, koji iz čista mira, tekstove koji su plaćeni i odavno snimljeni, objavljuju na internetu, iz njima znanih razloga. Svakako naša pravna služba će ovaj put reagovati. Apelujemo na izvođače da paze sa kim sarađuju - naveo je Karleušin PR.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

04:40

Jelena Karleuša na crvenom tepihu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja