ANĐELA I NAĐA POBEGLE OD OCA, A SADA PRVI PUT PROGOVORILE Jutjuberke koje su NESTALE sa scene, otkrile sa čime su se SUOČAVALE
Foto: Printscren Youtube

ovo je sve zanimalo

ANĐELA I NAĐA POBEGLE OD OCA, A SADA PRVI PUT PROGOVORILE Jutjuberke koje su NESTALE sa scene, otkrile sa čime su se SUOČAVALE

Stars -

Pre skoro mesec dana kao bomba odjeknula je vest da su popularne jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević nestale, a sada su se prvi put oglasile.

Naime, o njihovom "nestanku" je putem društvenih mreža obavestio uznemireni otac devojaka, Zoran Đorđević, i izrazio zabrinutost što mu se ne javljaju, kao i da su im telefoni isključeni. Sada su objavile prvi video u kom su objasnile šta se zaista dešavalo u proteklom periodu.

- Nismo znale šta da kažemo, da li treba da kažemo ili ne treba. Nikada nismo čak ni imale pisano šta ćemo da kažemo u bilo kom videu, pa tako smo rešile da i ovaj video bude spontan i da kažemo iz duše - rekla je Anđela i dodala:

Anđela i Nađa Đorđević
foto: Printscren Youtube

- Želimo da se izvinimo svima, imamo potrebu, zbog toga što je otišlo javno, zbog toga što smo mi vama poznate već sedam godina, prisutne smo u javnosti, svima mogućim, tako da, prosto nam je žao zbog toga što ste se uznemirili, zabrinuli, kakvu god reakciju da ste imali, nama je žao. Žao nam je, jer mi nismo ovo želele da ode javno. Ne samo vi, već naši prijatelji, porodica, šira i bliža su se uplašili, i mi to razumemo, ali u tom trenutku nismo znale kako drugačije da reagujemo. Nismo ni znali da su svi upućeni u sitauciju.

- Ovih skoro mesec dana nam je bilo i preko potrebno, da stabilizujemo psihičko stanje, svoje živote, da možemo da nastavimo dalje, radeći ono što volimo, ono što nas ispunjava. Zato smo i odlučile da vas pozdravimo sve, da se vraćamo svom poslu! - ubacila se Nađa.

Anđela i Nađa Đorđević
foto: Printscren Youtube

- Sada smo srećne, što možemo da nastavimo da radimo, baš onako kako mi volimo, zbog toga će se neke stvari promeniti. Pre toga želimo da kažemo da nam je žao što su neki ljudi pomislili da sve što se desilo, jeste neki marketinški trik, da je naša šala. Naiskrenije, koliko god imale šale, mi nikada se ne bismo šalile na ovakav način. Mi znamo da ste imali idealizovanu sliku o našoj porodici - priča Anđela, a Nađa dodaje:

Anđela i Nađa Đorđević
foto: Printscren Youtube

- Ne smete zaboraviti da život ispred i iza kamere nije isti. Svaki influenser, svaka javna ličnost odlučuje šta želi i šta ne želi da predstavi javnosti. Mi ćemo reći jednu stvar, Anđela i ja živimo sa mamom i kucama, i od tada ćete tako nas viđati.

- Želimo da vas zamolimo da poštujete našu privatnost. Nadamo se da ćete prihvatiti to da naš privatan život želimo da zadržimo za sebe. Nemamo potrebu da priačamo šta se dešava iza kamere. Mi želimo da vam predstavimo vesele stvari, nešto lepo i onako kako mi osećamo. Nadamo se da ćete to poštovati! Meni je jako teško da snimam ovaj video - priča Anđela na ivici suza.

- U životu se dešavaju stvari nad kojima nemamo nekad kontrolu, vi ćete pratiti nas, družićemo se! - dodaje Nađa.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

MAJKE I SNAJKE POSTALE INTERNACIONALNI ŠOU? Simpatična takmičarka Shallon dolazi iz Zimbabvea EVO KOJA JOJ JE OMILJENA SRPSKA REČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track