NE PLAŠIM SE BRAKA! Dačićeva snajka okačila sliku, PRSTEN U PRVOM PLANU! Milica za Kurir: Kakva je VEZA tako bude i KASNIJE!
Foto: Privatna Arhiva

SPREMNA ZA UDAJU

NE PLAŠIM SE BRAKA! Dačićeva snajka okačila sliku, PRSTEN U PRVOM PLANU! Milica za Kurir: Kakva je VEZA tako bude i KASNIJE!

Stars -

Milica Jokić nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz noćnog provoda, a svi su prvo primetili prsten, sličan burmi, na pevačicinoj desnoj ruci. Luka Dačić i Milica su u emotivnom odnosu oko dve godine zbog čega su njeni mnogobrojni pratioci pomislili da ju je sin Ivice Dačića zaprosio, ali je Jokićeva za Kurir ispričala da se to još nije desilo. Pevačica je istakla da se ne plaši braka, ali da misli da je još rano za taj korak.

Objavila si fotografiju na kojoj je u prvom planu prsten na tvojoj desnoj ruci. Da li priželjkuješ veridnu sa Lukom?

- Na fotografiji jeste prsten, ali nije verenički. Mislim da je još rano i da ima vremena, mlada sam.

Luka Dačić, Milica Jokić, Turska
foto: Damir Dervišagić

Da li misliš da će ti biti teško da se snađeš u ulozi supruge?

- Sigurna sam da neće, mislim da mi to neće predstavljati problem i da ću se snaći.

Da li te plaši nešto u vezi braka?

- Pa ne plaši me ništa! Kakva je veza isto je i u braku kasnije. Ako u vezi sve funkcioniše super mislim da će se to nastaviti i u daljem životu.

Milica Jokić, Luka Dačić, Crna Gora
foto: Ana Paunković

Neke tvoje starije kolege u braku su po nekoliko decenija, ali mnogi nisu uspeli da sačuvaju zajednicu. Da li misliš da je zbog opisa vašeg posla teško opstati u ozbiljnoj vezi ili braku?

- Pa sigurno da je teško, ali nije nemoguće. Ako se nađe neko ko shvata kako taj posao funkcioniše i ako oba partnera imaju dovoljno razumevanja i poštovanja jedno za drugo onda sve moze odlično da funkcioniše.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:18

Milica Jokić i sin Ivice Dačića stigli na venčanje Mihajla Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track