"DOSTA RATA! MIR, BRATE!" Laća obrisao SVE tvitove protiv Karleuše i sporni tekst pesme, pa OBJAVIO NIKAD VIĐENU MAJČINU SLIKU
Foto: Twitter, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

POKAJAO SE ZBOG UVREDA

"DOSTA RATA! MIR, BRATE!" Laća obrisao SVE tvitove protiv Karleuše i sporni tekst pesme, pa OBJAVIO NIKAD VIĐENU MAJČINU SLIKU

Stars -

Milan Laća Radulović šokirao je prethodnog vikenda domaću javnost kad je iz nepoznatih razloga povukao svoje tekstove koje je napisao za novi album Jelene Karleuše "Alfa" i o tome obavestio pratioce na Tviteru.

Nedugo nakon toga, sin pokojne Marine Tucaković je na ovoj društvenoj mreži objavio i tekst balade "Runde", koja je trebalo da se nađe na tom projektu, a koji je uveliko u pripremi.

Jelena Karleuša, Milan Laća Radulović
foto: Ana Pauković, nemanja nikol, Printscreen

Nakon ovog postupka usledio je i Karleušin brutalni odgovor, u kom je ona istakla da na svom novom albumu neće imati nijednu pesmu koju je radio Milan, a onda je i javno objavila prepisku u kojoj se vidi da on nije ispoštovao dogovor koji su odavno imali, kao i da ju je Laća vređao.

Međutim, došlo je do preokreta. Radulović je sporne tvitove izbrisao sa ove društvene mreže. On je nakon ovog svog postupka objavio i fotografiju s pokojnom majkom uz sledeći opis:

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen TW

- Dosta rata! Mir, brate, mir! - napisao je tekstopisac.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Jeleninim PR timom, ali nismo dobili odgovor, dok je Laća za Kurir poručio da neće ništa više da komentariše na tu temu i da ga ta priča više ne zanima.

Podsetimo, do sukoba između njega i Karleuše je došlo nakon serije Laćinih tvitova u kojima je obavestio pratioce da je povukao svoje tekstove za JK.

- Poruka svima koji čekaju "Alfu": Povukao sam sve tekstove! Zbog da j*de g*vna. Pardon, "Alfa" je ime albuma umetnice Jelene Karleuše - napisao je sin Marine Tucaković, a usledio je Karleušin odgovor:

Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković, Damir Darvišagić

- Ovo su poruke od sinoć Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao dva teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba teksta ovaj "autor" plaćen je pre godinu dana pred svedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda. Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama, a njegova dva teksta su zamenjena. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih "ljudi" overenim ugovorima - napisala je Karleuša i objavila prepisku:

Jelena Karleuša, Milan Radulović Laća
foto: Printscreen/Instagram

- Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si preterao - napisala je Karleuša Laći u poruci, a on joj odgovorio:

- Narkoman ti poništava album. Baj, srećo - odbrusio joj je on.

- Sutra mi vrati pare koje sam ti dala - dodala je Jelena, a on je onda otkrio da ništa nije uzeo, pa joj je napisao da joj je bolje da je prostitutka.

- Ovo što si napisao da sam k*rva, k*rva ti je davala pare za lečenje majke, sram te bilo, ološu - dodala je pevačica i prekinula dalju prepisku.

Marina Tucaković, Sahrana Marine Tucaković, sahrana
foto: Ana Paunković

Zbog svega što se dogodilo, iz Jeleninog PR tima je saopšteno da će reagovati njihova pravna služba.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:39

LAĆA POSLE KOMEMORACIJE: Nedostaje mi mama da mi skuva ručlak i da me nazove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track