00:27

LJUPKA STEVIĆ O ODNOSU SA BIVŠIMA! General kome je uništila auto, podlegao je operaciji! PEVAČICA HLADNOKRVNA: Oni su zabetonirani

kurir tv

LJUPKA STEVIĆ O ODNOSU SA BIVŠIMA! U kakvim je odnosima s policijskim generalom... PEVAČICA HLADNOKRVNA: Oni su zabetonirani

Stars -

Pevačica Ljupka Stević je izbušila gume i izgrebala automobile koji, kako je rekla, pripadaju njenom bivšem dečku s kojim je bila 10 godina u vezi, a koji je navodno zaposlen u policiji.

Snimak njenog izliva besa bio je upret prema generalu Dragiši Simiću, a to se dogodilo pre 2 godine.

Pevačica je u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića komentarisala odnose sa generalom.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Nemamo nikakav kontakt, bivši su zabetonirani. Znam da je to negde interesantno u medijima, ali nema ništa, to je davna prošlost, dosta vremena je prošlo. Sa nekim možeš da ostaneš u prijateljskim odnosima, ja sam uvek za tu neku varijantu, ukoliko razmišljam trezveno. Ali, kada ispadnu neki problemi, pa i u prijateljskim odnosima onda se više ni ne javljate - obrazložila je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track