SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA HOĆE U ZVEZDE GRANDA! Poznati roditelji imaju samo jedan USLOV, evo šta je u pitanju!
Foto: Printscreen/Grandonline

NASLEDIO TALENAT

SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA HOĆE U ZVEZDE GRANDA! Poznati roditelji imaju samo jedan USLOV, evo šta je u pitanju!

Stars -

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić važe za jedan od najskadijih brakova na estradi koji godinama uspešno neguje kako svoju ljubav, tako i karijeru.

Kako će par uskoro nastupiti zajedno na jednom koncertu tradicionalne muzike, otkrili su šta misle o novim muzičkim pravcima i da li sušaju današnje izvođače koji su aktuelni.

Aca Ilić, Biljana Jevtić
foto: Printscreen/Grandonline

- Mi bismo voleli da ovakvih koncerata bude što više. Sve se menja, pa su se tako promelila vremena što se tiče muzike i svega toga, ali dobra muzika je ostala. Nešto što je dobro i što je kvalitet ima neograničen rok trajanja. Eto i ja da budem malo neskromna i da kažem i za sebe, od nekih pesmama koje sam snimila ne smen ni da kažem pre koliko godina još traju i te pesme se vraćaju. I mlađa generacija zna da prepozna ono što je dobro - kaže Bilja.

Aca Ilić, Biljana Jevtić
foto: Printscreen/Grandonline

Oni su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju "Zvezde Granda".

Biljana Jevtić, Aca Ilić, sin
foto: Damir Dervišagić

- On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u "Zvezdama Granda", ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati - rekao je Aca.

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

04:43

Milica Pavlović spava samo 2 sata zbog koncerta u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track