00:49

UPOZNAJTE PORODICU IGNJATOVIĆ DANAS

UPOZNAJTE PORODICU IGNJATOVIĆ DANAS U 18 ČASOVA: Ne propustite najzabavniji kulinarski šou na Kurir televiziji

Stars -

U današnjoj epizodi porodica Ignjatović pokušaće da osigura svoje mesto u daljem takmičenju.

Majka Ljiljana voli rad s decom, pa se, iako je u penziji, i dalje rado bavi čuvanjem mališana. Obožava da kuva i veoma je čini srećnom da sprema po želji dece. Najviše voli pilav, musaku i paprikaš, a ljubitelj je i sitnih kolača. Pored toga, voli sport i rekreativno se bavi vežbanjem na spravama. Snajka Mirjana je konobarica. Često uživa u dugim šetnjama, kuva i hrani se isključivo zdravo, a kada reši da napravi izuzetak u zdravoj ishrani, časti sebe pastom s četiri vrste sira. Sin Matija je student Više poslovne škole, bavi se foreksom i dizajnom. U slobodno vreme voli da čita i crta, a rekreativno se bavi stonim tenisom. Najviše voli da jede picu i piletinu i obožava Ljiljanine specijalitete.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Atmosfera je kao i uvek bila sjajna, Seka i Raša su zasmejavali sve u studiju, a šta su to majka Ljiljana i snajka Mirjana pripremale i kakve su ocene dobile - saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track