04:13

BIVŠA MIS JUGOSLAVIJE NAPRAVILA POMETNJU U EMISIJI: Rekla da je OSIGURALA sve što je operisala, A EVO O KOJIM SE OPERACIJAMA RADI

BIVŠA MIS JUGOSLAVIJE NAPRAVILA POMETNJU U EMISIJI: Rekla da je OSIGURALA sve što je operisala, A ONDA ŠOKIRALA SVE U STUDIJU!

Stars -

- Bivša mis jugoslavije i pevačica, Andrijana Anči Dabetić, nedavno je izjavila da je osigurala sve što je operisala, što je izazvalo veliku pažnju tabloida.

puls
foto: Kurir Televizija

Bivša pobednica izbora za mis razgovarala je o tome sa voditeljem Ivanom Gajićem u emisiji Puls Srbije. Nakon što ju je voditelj najavio, ona je prokomentarisala:

- Svaka ti čast na najavi! Još da si rekao da lepo izgledam... Kaži sad kako lepo izgledam- našalila se Anči Dabović.

puls
foto: Kurir Televizija

Druga gošća Pulsa bila je Ivona Gačević Antikoli, specijalista plastične i estetske hirurgije, koja je prokomentarisala izgled pevačice i bivše manekenke:

- Anči izgleda prirodno i lepo. Vidi se da je sve što je urađeno urađeno sa merom.

puls
foto: Kurir Televizija

U emisiji se potom dogodio neočekivani preokret. Na pitanje Ivana Gajića šta je to sve Anči operisala, njen odgovor je glasio: Ništa!

Ona je objasnila da je reč o šali.

- To je bila šala, jer kako to da sam ja jedina neoperisana među tolikim operisanima. Rešila sam da se našalim da sam sve svoje operacije osigurala, a nisam imala nijednu, mada razmišljam da uradim bore smejalice - rekla je Anči.

Ona je izjavila da voli da stari prirodno i da bi sve devojke koje učestvuju u izboru za mis trebalo da budu prirodne.

- Ja volim prirodno i lepo da starim. Slavim 30 godina karijere, a kažu mi da izgledam kao da imam 20. Prija kad ti neko da 10 godina manje. Mladost je lepa po sebi i mislim bi cure na svakom izboru za mis trebalo da budu prirodne.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja