02:45

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

Stars -

U emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića gostovao je poznati zabavljač Zoran Šumadinac.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Moram da kažem da ja nisam pevač, nego šoumen. To je u svetu priznato, a kod nas u Srbiji ljudi i dalje imaju otpor čim nisi u nekom "pakovanju!" Odmah si lud, blesav i td - rekao je Šumadinac, a potom je , budući da se bavi astrologijom i ezoterijom dao svoju prognozu o tome šte čeka čovečanstvo u narednom periodu.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Ulaskom u 2000. počela je nova era za čovečanstvo i ona će se nastaviti sve do 2035. Ja moram da kažem da sam ja pre svega ezoteričar, a ezoterija je ozbiljna nauka koja ne priznaje vidovnjaštvo, tarot, gledanje u pasulj i ostalo - rekao je Šumadinac, a potom je objasnio šta je zapravo ezoterija.

- Ezoterija je u stvari nauka o energiji. U kontaktu sam sa poznatim ezoteričarima u svetu koji su mnogo stručniji od mene i mi se svi slažemo da će sledeća krupna promena za čovečanstvo nastupiti 2065 godine.

Novinarka kurira Ljiljana Stanišić koja je takođe gostovala u emisiji rekla je u šali da nju zanima šta će njoj da se desi.

Puls
foto: Kurir Televizija

Šumadinac nije odgovorio na ovo pitanje novinarke, ali je rekao da nas u 2023. godini očekuje nova bolest, oko koje, međutim, neće biti prevelike pompe kao oko korone i koja će brzo proći.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track